Oddaja (pošiljanje) slik

Po končanju dodajanja vseh slik v naročilo in določanju formata ter števila kopij, lahko slike pošljete v foto studio. Izberite opcijo "Pošlji".


V novem oknu izberite mesto prevzema, morebitne dodatne storitve in vnesite vaše podatke. V oknu vnosa podatkov lahko vidite še infomativno vrednost in specifikacijo po formatih. V kolikor želite prejeti povratno informacijo iz foto studia vnesite še svoj elektronski naslov.

 

Pred pričetkom pošiljanja se slike primerno obdelajo, da se čas pošiljanja zmanjša na minimum. 

 

Po uspešni oddaji paketa v foto studio vas aplikacija opozori o uspešnosti oz. o tipu napake, ki je prekinila prenos. V primeru prekinitve lahko nadaljujete s pošiljanjem od mesta prekinitve naprej tako, da ponovno izberete opcijo "Pošlji". V kolikor ste karkoli spremenili na paketu slik nadaljevanje pošiljanja ni mogoče.

Za uspešno oddajo paketa slik v foto studio potrebujete spletno povezavo in dostop do spletnega strežnika preko protokola FTP (vrata 20 in 21). V kolikor imate nameščen požarni zid, vam mora le ta dovoliti opisan način komunikacije s strežnikom. Za dodatne informacije o dostopu in nastavitvi požarnega zida se obrnite na vašega administratorja omrežja.

Opomba:
Prejem povratne informacije preko elektronske pošte je odvisen od poslovne politike foto studia.

© 2010-13 iNeta d.o.o. | Koroška cesta 31, SI-4000 Kranj | info@ineta.si | Pravno obvestilo
Powered by BravoCMS